Fontos információk

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés A termékek ellenértékét bankkártyás fizetéssel tudod rendezni. (kártya adatokat nem tárolunk, a fizetés folyamata rajtunk kívül ssl biztonsági tanúsított csatornán történik közted és a bank között).

Átvételi módok, átvételi díjak

A terméket házhozszállítással az MPL-Fuvar.hu futárszolgálat szállítja. Ezen szállítási mód díja normál csomagként bruttó 2350 HUF. Ezen szállítási mód díja nagyméretű törékeny csomagként bruttó 2850 HUF. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Törékeny termék kezelés

Törékeny termékek sérülése esetében panaszkezelést az alábbiak szerint tudunk fogadni: A termék átvételekor a dobozon külső sérülés nem volt található (amennyiben külső sérülést tapasztal jegyzőkönyvet vetessen fel a futárral és ne vegye át a terméket!!) A csomag átvételét követően folyamatosan készítsen fényképes dokumentációt a kibontásról. A csomagokat házhozszállítással küldjük!A posta 2x pórbálja meg kézbesíteni a csomagot. Sikertelen kézbesítés esetén az őrzési idő 10 nap, a csomag átvételi helyéről üzenetben értesítenek mindenkit.

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított 5-9 munkanap. Az Eladó késedelme esetén a Vevő jogosult póthatáridőt tűzni. Ha az Eladó a póthatáridőn belül nem teljesít, a Vevő jogosult a szerződéstől elállni. Szükséges kiemelni, hogy az év nagyobb ünnepei előtt (anyák napja,karácsony, húsvét) megnövekedett szállítási időre kell számítaniuk a vásárlóknak, így az ajándékbeszerzést célszerű időben elkezdeni. A szállítási idő az ünnepek előtt akár 9-15 munkanapra is módosulhat.

Egyedi rendelések

Van lehetőség egyedi rendeléseket is leadni. Ezeket kérjük, privát üzenetben jelezzék . www.facebook.hu/keridekor A Vevő előleget fizet a megrendelt termékre. Az Eladó az előleget a vásárlástól való elállás esetén nem köteles visszatéríteni a megrendelőnek. A Vásárlónak a fennmaradó összeget, a termék elkészítését követően kell megfizetnie postaköltséggel együtt az Eladó felé. A termék elkészülését követően a vásárló már nem állhat el a termék megvásárlásától, mivel az egyedi és az ő igénye/kérése alapján készült el, éppen ezért a visszaküldési jogukkal sem élhetnek! Köszönjük a megértést!

Ügyfélszolgálat

Technikai problémád adódott, vagy a vásárlással kapcsolatban kérdésed merült fel? Keress bizalommal telefonon Hétfőtől- Péntekig 9:00-17:00

SZERZŐI JOGOK

12.1.    Miután a  https://www.keridekor.hu/ , mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a  https://www.keridekor.hu/ weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül. Felhasználó az ÁSZF-et és az adatkezelési tájékoztatót ugyanakkor bárminemű feltétel és korlátozás nélkül is letöltheti, azokat bármely formában tárolhatja.

12.2.    A  https://www.keridekor.hu/  weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.

12.3..    A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre valamint az internetes reklámfelületeire.

12.4.    Tilos a  https://www.keridekor.hu/  weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata,
amellyel a  https://www.keridekor.hu/  weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető.

12.5.    A  https://www.keridekor.hu/  név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

12.6.   Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szolgáltatót kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó 60.000 Ft, illetve szavanként bruttó 20.000 Ft. A szerzői jogi jogsértés esetén
Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét szintén a jogsértő felhasználóra hárítja.

EU-n Belül szállítunk

Ha Ön külföldről vásárol, akkor sem kell lemondania a kényelemről! Rendelési igényeiket E-mailben info@keridekor.hu vagy Facebook oldalunkon www.facebook.com/keridekor jelezhetik.

Külföldi vásárlóinknak a vételárát és a szállítási költséget előre kell kiegyenlítenie, online bankkártyás fizetéssel. A szállítást az Európai Unió országainak többségébe Fuvar.hu- DPD futárszolgálat végzi,  a szállítási idő (2-3 hét) (munkanap) közé esik a konkrét célországtól függően.

Szállítási díjak súlytól függően:
6500-9500 Ft között: Németország, Ausztria, Lengyelország, Csehország, Románia, Horvátország, Szlovénia

7500-11000 Ft között: Hollandia, Belgium, Franciaország, Bulgária, Észtország, Írország, Svédország, Lettország, Dánia, Luxemburg, Olaszország, Litvánia, Görögország,
Spanyolország, Portugália

7500-13000 ft között: Finnország

*Szigetre történő szállítás esetén, 5000 Ft felárat számítunk fel!