Fontos információk


Fizetési módok

Webáruházunkban kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. A fizetési folyamat során a legmodernebb titkosítási technológiákat használjuk, hogy  biztosítsuk a bankkártya adatainak védelmét. A tranzakció során nem tároljuk a kártyaadatokat!!!

 

Átvételi módok, díjak

A terméket házhozszállítással az MPL-Fuvar.hu futárszolgálat szállítja.

Ezen szállítási mód díja normál csomagként bruttó 2850 HUF. 

Ezen szállítási mód díja kisebb és közepes törékeny csomagként bruttó 3650 HUF.
Padlóvázás (110-130cm magas) termék törékeny csomagként 4500 HUF

 Nagyméretű (óriás) törékeny csomag szállítási díja: 7500 HUF. 

Az árváltozás jogát fenntartjuk!!

 

Egyedi rendelések

Van lehetőség egyedi rendeléseket is leadni. Ezeket kérjük, privát üzenetben jelezzék . www.facebook.hu/keridekor A Vevő előleget fizet a megrendelt termékre. 

Az előleg a termék árának 50%-a. Ez a biztosíték arra, hogy a megrendelt termék elkészítése megkezdődjön.

Fontos tudni, hogy az előleget nem áll módunkban visszatéríteni abban az esetben, ha a vásárló a megrendeléstől eláll. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendelés leadása előtt.

A megrendelt termék elkészültével a fennmaradó összeget, beleértve a postaköltséget is, a vásárlónak kell kifizetnie az Eladó részére.

Az egyedi termék elkészítése után már nem áll módunkban elfogadni a vásárlástól való elállást, és termék visszaküldésével sem élhet , mivel ez a vásárló egyedi igényeit figyelembe véve készült termék.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított 5-9 munkanap. Az Eladó késedelme esetén a Vevő jogosult póthatáridőt tűzni. Ha az Eladó a póthatáridőn belül nem teljesít, a Vevő jogosult a szerződéstől elállni.

Szükséges kiemelni, hogy az év nagyobb ünnepei előtt (anyák napja,karácsony, húsvét) megnövekedett szállítási időre kell számítaniuk a vásárlóknak, így az ajándékbeszerzést célszerű időben elkezdeni. A szállítási idő az ünnepek előtt akár 9-15 munkanapra is módosulhat.

 Egyedi megrendelések esetén a teljesítési idő eltér. A termék rendelésekor az Eladó tájékoztatja a Vásárlót az egyedileg rendelt termék várható szállítás időpontjáról.

 

Sűrgős rendelések

Sűrgős rendeléseket minden esetben egyedi rendelésként valamint felárral vesszük fel! Kis és közepes termékek esetén+3500 HUF felárral, nagy termékek esetén +5500HUF felárral.

Törékeny kezelés

A csomagokat házhozszállítással küldjük!

Törékeny termékek sérülése esetében panaszkezelést az alábbiak szerint tudunk fogadni:

A termék átvételekor a dobozon külső sérülés nem volt található

 (amennyiben külső sérülést tapasztal jegyzőkönyvet vetessen fel a futárral és ne vegye át a terméket!!)

A csomag átvételét követően folyamatosan készítsen fényképes dokumentációt a kibontásról.


EU-n belül szállítunk

Ha Ön külföldről vásárol, akkor sem kell lemondania a kényelemről! Rendelési igényeiket E-mailben info@keridekor.hu vagy Facebook oldalunkon www.facebook.com/keridekor jelezhetik.

Külföldi vásárlóinknak a vételárát és a szállítási költséget előre kell kiegyenlítenie, online bankkártyás fizetéssel. A szállítást az Európai Unió országainak többségébe Fuvar.hu- DPD futárszolgálat végzi,  a szállítási idő (2-3 hét) (munkanap) közé esik a konkrét célországtól függően.

Szállítási díjak súlytól függően:
6500-9500 Ft között: Németország, Ausztria, Lengyelország, Csehország, Románia, Horvátország, Szlovénia

7500-11000 Ft között: Hollandia, Belgium, Franciaország, Bulgária, Észtország, Írország, Svédország, Lettország, Dánia, Luxemburg, Olaszország, Litvánia, Görögország,
Spanyolország, Portugália

7500-13000 ft között: Finnország

*Szigetre történő szállítás esetén, 5000 Ft felárat számítunk fel!

Bérlési lehetőség

Ha különleges alkalomra keresel tökéletes dekorációt, ne keress tovább! Születésnapok, esküvők, vagy akár céges rendezvények – emeld egy magasabb szintre gondozásmentes orchideáinkkal! Mostantól bérelheted is tőlünk ezeket a gyönyörű növényeket, hogy még emlékezetesebbé tegye az eseményedet. Válaszd ki a stílusodhoz és az alkalomhoz legjobban illő padlóvázát és az orchideákat, közel 100 különböző színben! Legyen szó romantikus rózsaszínről vagy elegáns fehérről, biztosan megtalálod a tökéletes kombinációt, amely varázslatossá teszi az eseményt!

Termékeink tisztántartása

Virágaink mind műnövények. Melyeket zárt/fedett eső, szél, és UV mentes részre ajánlunk. 

Tisztán tartásuk nedves kendővel lehetséges! Zuhanyozni, locsolni tilos!!

Ügyfélszolgálat

Technikai problémád adódott, vagy a vásárlással kapcsolatban kérdésed merült fel?

Keress bizalommal telefonon  Hétfőtől- Péntekig 9:00-17:00

Szerzői jogaink

Miután a  https://www.keridekor.hu/ , mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a  https://www.keridekor.hu/ weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül. Felhasználó az ÁSZF-et és az adatkezelési tájékoztatót ugyanakkor bárminemű feltétel és korlátozás nélkül is letöltheti, azokat bármely formában tárolhatja.   A  https://www.keridekor.hu/  weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.

 A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre valamint az internetes reklámfelületeire.

    Tilos a  https://www.keridekor.hu/  weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata,
amellyel a  https://www.keridekor.hu/  weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető.

   A  https://www.keridekor.hu/  név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

 Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szolgáltatót kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó 60.000 Ft, illetve szavanként bruttó 20.000 Ft. A szerzői jogi jogsértés esetén
Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét szintén a jogsértő felhasználóra hárítja.