Gyakori kérdések

A webshopban csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. Fontos, hogy egy teljesen biztonságos rendszeren keresztül működik a fizetés és semmilyen kártya adatot nem tárolunk. Amennyiben utalással szeretnél fizetni, úgy Facebook oldalunkon vagy e-mailben tudod jelezni. Egyéb fizetési mód nem lehetséges!!

A termékeink javarészt törékeny csomagként kerülnek feladásra. Gondos csomagolást is kapnak így biztosítva azt, hogy elkerüljük a sérülést. Bővebb információ a Fontos Információ menüpont alatt. 

Nem! Kizárólag MPL futárszolgálattal küldjük a csomagokat.

Az áltlagos szállítási időnk 5-9 munkanap. Ezt igyekszünk mindig hamarabb teljesíteni.

Későbbre igen, korábbra nem!

Igen természetesen. Ezt rendelésnél meg tudod adni kérlek már rögtön azt a címet írd be ahová ténylegesen kérnéd a termék kiszállítását.

Igen természetesen. Egyedi rendelésekkel kapcsolatban bővebb információt itt olvashatsz: Keridekor webshop – Fontos Információ  

Azokkal dolgozunk, melyek a webshopban vannak. Amennyiben mást szeretnél, egyedi rendelésként igyekszünk megvalósítani.

Igen! EU-n belül szállítunk. Erről bővebben itt olvashatsz: Keridekor webshop – Fontos Információ

Képeinket és bejegyzéseinket szerzői jogok védik. Szerzői jogokról bővebben itt olvashatsz: Keridekor webshop – Fontos Információ

Virágaink mind műnövények. Melyeket zárt/fedett eső, szél, és UV mentes részre ajánlunk. Tisztán tartásuk nedves kendővel lehetséges! Zuhanyozni, locsolni tilos!!