Tipp: Hogyan illeszthetők be az orchideák a lakás dizájnjába

Tipp: Hogyan illeszthetők be az orchideák a lakás dizájnjába

Mit jelent az orchidea virág?

Az orchideát ősidők óta nagy becsben tartják.

Képviselhetik a termékenységet, a szerelmet vagy a szépséget, komplexebb formában akár kifinomultságot, a bájt és előzékenységet is.

Orchidea Virág szín jelentése

Bár minden orchidea a szerelmet és a szépséget szimbolizálja, az orchidea színe megváltoztathatja a virág szándékolt jelentését.

  • Kék – Ezek az orchideák ritkaságot képviselnek.
  • Vörös– A vörös orchidea a szenvedélyt és a vágyat szimbolizálja, de az erőt és a bátorságot is jelképezheti.
  • Rózsaszín – A rózsaszín orchidea a kecsességet, az örömöt és a boldogságot, valamint az ártatlanságot és a nőiességet szimbolizálja.
  • Fehér – A fehér orchidea a tiszteletet és az alázatot, az ártatlanságot és a tisztaságot, valamint az eleganciát és a szépséget jelképezi.
  • Lila – A lila orchidea a csodálatot, a tiszteletet, a méltóságot és a királyi méltóságot szimbolizálja.
  • Sárga – A sárga orchidea a barátságot, az örömöt és az új kezdeteket jelképezi.
  • Narancs – A narancssárga orchideák a lelkesedést, a merészséget és a büszkeséget szimbolizálják.
  • Zöld – A zöld orchideákról úgy tartják, hogy szerencsét és áldást hoznak, és a jó egészséget, a természetet és a hosszú életet jelképezik.
  • Kétszínű orchideák: abban az esetben, ha két vagy több színű orchideák vannak, mindkettő jelentése egyesül; Más szavakkal, ha a virág sárga és fehér, ez segít abban, hogy nagyon intenzív és tiszta szeretetet közvetítsünk partnerünk felé.

A lakásokban vagy irodákban elhelyezett orchideák harmóniát adnak a térnek, boldogabbá, sikeresebbé teszik az embereket.

Ha valaki orchideát helyez el otthonában, vagy munkahelyén növeli a pénzügyi áramlást, valamint sikeresebb és szerencsésebb lesz.

Ha az épület keleti felében helyezzük el, a feng suhi szerint megvédi az embert és családját a különféle betegségektől és egészségügyi problémáktól.

Az épület északi fele felel az anyagi helyzetért.

Délnyugati részre érdemes vörös orchideát helyezni mely békét és rendet teremt a család számára.

A ház északnyugati részében elhelyezett orchideák segít a konfliktusok kiküszöbölésében.

Elegancia a Nappaliban: Tudtad, hogy az orchideák remekül mutatnak a nappali szekrény vagy az ablakpárkány díszeként? Az itt elhelyezett virágok az egész szobát feldobják, és még a legátlagosabb reggeli kávéd is különleges pillanattá változik.

Stílusos Iroda vagy dolgozószoba: Az orchideák nem csak a pihenést szolgálják, hanem az alkotást is. Egy modern dolgozószobában a fehér vagy világos színű orchideák elegánsak és megnyugtatóak lehetnek, segítve a koncentrációt és kreativitást. Ez a gyönyörű virág a számítógép vagy íróasztal mellett mindig frissességet csempész a munkatérbe.

Üdvözlet a Bejárati Ajtónál: Az orchideák tökéletesen alkalmasak arra, hogy üdvözöljenek mindenkit, aki belép az otthonodba. Az elegáns kaspóinkkal azonnal a lakás díszeivé válnak, és vendégeid is csak ámulnak majd az otthonodba lépve.

Relaxáció a Hálószobában: A hálószoba a pihenés szentélye. Az orchideák nyugtató hatásukkal és gyönyörű megjelenésükkel hozzájárulhatnak ahhoz, hogy ezen a helyen igazi béke honoljon. Próbáld ki egy éjjeliszekrényen vagy a tükör közelében elhelyezve!

Varázslat az Étkezőasztalon: Legyen szó akár egy családi vacsoráról vagy egy elegáns vacsorapartiról, az orchideák mindig megfelelő választások. Az étkezőasztalon elhelyezve garantáltan emlékezetes pillanatokat varázsolhatsz vendégeid számára.

Konyhai Frissesség: Az orchideák nem csak a lakótérben mutatnak jól, hanem a konyhában is. Egy apró komposztáló vagy ablakpárkány díszítésére is remek választás lehetnek. Frissességet visznek a konyhai környezetbe és a főzés közben is mosolyt csalhatnak az arcodra.

Fürdőszoba Luxus: Nem csak a nappali teret ékesítik az orchideák. Egy stílusos fürdőszoba is kiváló helyszíne lehet ennek a nemes növénynek, így a fürdőszobád is pompás oázissá válhat.

Összességében az orchideák igazi csodák a lakberendezés világában.

Ha pedig ajándékba szánod, kétség sem férhet ahhoz, hogy szépséggel és eleganciával itatod át az eseményt.

Válogass több mint 70 színű orchideánk közül és tedd szebbé velük környezeted!!!

Gondozásmentes orchidea real touch real touch orchidea művirág műorchidea handmade flowers dekor homedekor homedecor lakberendezés otthondekor dekoráció ajándék Keridekor