Gondozásmentes orchidea real touch real touch orchidea művirág műorchidea handmade flowers dekor homedekor homedecor lakberendezés otthondekor dekoráció ajándék buxus asztaldísz kopogtató ajtódísz ünnep karácsony húsvét anyáknapja születésnap névnap Keridekor

Időtlen elegancia: avagy egy várótermi pad virágzása

  Drága Követőim!

Nagyon nagy örömmel és büszkeséggel szeretném megmutatni Nektek, hogy egy újabb pad dekorációt készíthettem el!

Ez már a második ilyen projektem volt, és mint ahogyan az elsőt is, most is imádtam minden egyes pillanatát, ahogy egy üres pad átalakult, kivirágzott!

Természetesen most is készültek látványtervek. Így megrendelőim a számukra legmegfelelőbb dekorációból tudtak választani.

Leírhatatlanul nagy boldogság, és talán ez a legnagyobb elismerés, amikor a korábbi munkámmal elégedettek, és ismét engem kérnek fel, hogy újabb és újabb helyen készíthessek el egy ilyen csodát!

400 kilómétert (oda vissza 800 km-t) utaztunk, csak hogy Baján megalkothassuk ezt a gyönyörű várótermi pad dekort.

Büszkén mondhatom: megérte!!!!!

A kompozíció alapja itt is a fő termékem, az élethű real touch gondozásmentes orchidea volt. Fehér színben.

Az orchidea jelentése: elegancia.

A fehér orchidea jelképezi a tisztaságot, eleganciát, reményt, tiszteletet.

Anglia viktoriánus korszakában a fehér orchideákat a gazdagság jeleként tekintették.

A feng shui szerint az orchideákat tartják az egyik legszerencsésebb növénynek.

A váróterem  legtöbb esetben az a hely, ahol az emberek először találkoznak az adott helyszínen. Ezért fontos, hogy a váróterem barátságos és meghitt légkört árasszon, ami kellemes várakozást biztosít. Ezek a színpompás virágok nemcsak a szemeknek nyújtanak örömöt, hanem feldobják a környezetet.

Az orchideák különleges és lenyűgöző virágok, amelyek a tisztaságot és a kecsességet szimbolizálják, eleganciát kölcsönöznek a környezetnek. Ezáltal a várakozás időszaka is kellemesebbé válik, hiszen az emberek azonnal észreveszik és megcsodálják ezeket a gyönyörű virágokat.

Az orchideák mellett citromsárga és narancssárga tulipánokkal díszítettünk, melyek frissességet hoznak, még élénkebbé és vibrálóbbá teszik a várótermet. A tulipánok vidám színükkel és lenyűgöző formájukkal kiválóan illeszkednek a friss és fiatalos légkörbe. Ezek a virágok napfényes derűs benyomást keltik.

Összeállításakor figyeljünk a megfelelő elrendezésre. Fontos, hogy a virágok szimmetrikusan legyenek elhelyezve a padon, így rendezett és összhangban lévő látványt biztosít.

Csodás érzés, mikor alkothatok. Mint ahogyan most is.. Egy üres padot, sőt talán az egész várótermet mondhatni „élettel” töltöttem meg. Hiszen mint minden alkalommal csakis minőségi, élethű virágokkal dolgozom.

Melyek évekig ilyen gyönyörűek maradnak!!!!

Hálásan köszönöm, a Megrendelőmnek, hogy bizalmat szavazott nekem!!!!

Gondozásmentes orchidea real touch real touch orchidea művirág műorchidea handmade flowers dekor homedekor homedecor lakberendezés otthondekor dekoráció ajándék buxus asztaldísz kopogtató ajtódísz ünnep karácsony húsvét anyáknapja születésnap névnap Keridekor