Egy kicsi kívánság

Támogassunk együtt egy Beteg Gyermek Álmát!

Manapság számtalan mód van arra, hogy segítsünk másoknak, és egy kis támogatással nagy dolgokat érhetünk el. Ma szeretnék megosztani veled egy különleges lehetőséget, amelyben te is részt vehetsz, hogy segíts egy 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyermeknek egy-egy saját kívánságának teljesítésében.

A “Egy Kicsi Kívánság” elnevezésű kezdeményezés arra épül, hogy minden vásárlással 1000 forinttal támogathatod egy beteg gyermek álmát, mely a CSODALÁMPA Alapítvány részére kerül majd átutalásra.

A Csodalámpa Alapítvány arra összpontosít, hogy egy kis örömet és vigaszt nyújtson olyan kicsiknek, akik különböző betegségekkel küzdenek.

Miért fontos ez a kezdeményezés?

A gyógyulás folyamata nem mindig könnyű, és a betegség kezelése során a gyerekek sokszor szembesülnek nehézségekkel és kihívásokkal. Ebben az időszakban egy kis szórakozás és boldogság, ami egy személyes kívánság teljesülésével jár, hatalmas különbséget tehet a gyermek életében. Ez lehet egy különleges kirándulás, egy találkozás a kedvenc sztárral, vagy akár egy új játék, amire rég vágyik.

Hogyan vehetsz részt?

Vásárolj szívvel: Minden 2023.12.12-ig websopunkban (www.keridekor.hu) történt vásárlásoddal automatikusan hozzájárulsz egy beteg gyermek álmához.

Oszd meg másokkal: Terjeszd a hírét! Minél többen értesülnek a kezdeményezésről, annál több támogató csatlakozhat. Használd a közösségi médiát, és oszd meg a #Egykicsikivansag címkét.

Közösen tehetünk a gyerekekért!

Egy kis támogatással és együttműködéssel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy egy beteg gyermek élete tele legyen örömmel és emlékezetes pillanatokkal. Minden egyes vásárlás egy lépés afelé, hogy egy kis kívánság valóra váljon, és a gyermek mosolya ragyogóbbá tegye a világot.

Legyél részese te is ennek a csodának, és segítsünk együtt abban, hogy minél több gyermek álma valóra váljon!

#EgyKicsiKivansag #SegitsegEgyutt #Adomanyozas #Gyermekjogok #Kozosseg

Szorosabbra fűzve a közösségünket és megosztva a szeretetet, valóban képesek vagyunk nagy dolgokra! Köszönjük, hogy csatlakozol a “Egy Kicsi Kívánság” mozgalomhoz, és együtt tehetünk a gyerekek boldogabb jövőjéért

×
×

Cart